måndag 25 januari 2010

Besökt Olle & provat hans toalett =)

Idag har det varit en stor dag minsann.....först så har vi varit på besök hos Olle och hans mamma Linda. Mamma och jag kom först sen efter ett tag så kom även hugo och hans mamma Nina, så det blev fullt hus hemma hos Olle & Linda. Vi fikade med nybakade bläbärsmuffins och fick god saft.....sen sa jag till mamma att jag var kissnödig och då följde hon med mig till toaletten.....vet ni vad att jag faktiskt kissade toaletten (alltså inte på pottan).

Sen lekte vi ett tag...sen stekte Linda plättar som vi åt allihopa, dom var jättegoda, t.o.m mamma tyckte det var jättegott. En stund efter maten så sa jag till mamma igen att jag var kissnödig ....samma sak igen och även denna gång så kissade jag. Inte mycket...bara några droppar men ändå. Visst är jag väl duktig.

Här hjälper jag mamma att göra potatismos.


Idag hos Olle.......


......och Olle och jag busar tillsammans =)



Hörde att mamma sa till pappa i telefonen idag att vi kanske skulle testa till helgen att låta mig vara utan blöja lite......det skall bli spännande tycker jag.
KRAM KRAM
ELLA

söndag 24 januari 2010

Farfar barnvakt & en massa bilder =)

Jag lovade ju att jag skulle berätta hur det gick hos farfar när han var barnvakt åt mig i fredags. Det gick jättebra....mamma skulle ju till tandläkaren för att kolla tandtrollen och sen till kiropraktorn. Sen var det visst lite småärenden oxå. Så farfar hade hand om mig i fyra timmar och det gick som sagt jättebra. När mamma kom och skulle hämta mig så satt jag och sov i farfars knä. Jag blev så trött av att rumstrera hos farfar...men det kommer att bli flera ggr.

Annars i helgen så har vi varit på kalas i lördags.....Lowes 4-års kalas för att vara exakt. Det var så gott med läsk och fika men ännu godare med tårta. Senare på kvällen när dom andra gästerna hade gott hem så åt vi ihop och sen så badade vi kusiner ihop. Det blir trångt i badkaret.....framförallt när tre styckna skall sitta på samma kvadratmeter.

Lägger in lite bilder oxå.

Kolla in min fina väska som jag fick av farmor i julklapp...
...den har hon sytt själv...visst är hon duktig min farmor.

Här leker jag med min bondgård.


Lowe följde med hem till oss efter dagis i torsdags...vi hade jätteroligt ihop.


Morfar och jag igår på Lowes kalas.


Kolla in den smaskiga tårtan....den inte bara ser god ut utan den var det oxå.


Mys stund med min hund.....=)


I tisdags så fick jag lite Mumin kläder av mormor.....visar dom i nästa inlägg.
Nu skall jag gå och bygga tågbana med mamma.
KRAM KRAM
ELLA

torsdag 21 januari 2010

Frisk igen och på väg hem från dagis =)

Äntligen så är man frisk igen =)

Tror att mamma tyckte det var skönt oxå, vi har nämligen en förmåga att gå varandra på ververna ibland här hemma mamma och jag .....tråkigt men sant. Mamma säger att det beror på att vi är så himla lika varandra i sätt och humör så det beror nog på det.

Hur som helst så var jag på dagis igår igen (även idag) och det var jätteroligt...pratar mycket om Wilma och Tilde just nu. På dagis säger fröknarna att jag leker mycket med Wilma och Tilde.....man kan väl säga att dom är mina bästa vänner just nu. När mamma hämtade mig från dagis igår så hade hon med sig min snowracer......den är mycket roligare att åka på än pulkan. Lite bilder från det kommer nedan.


Videon är felvänd men kan inte ändra på den...så ni får titta på den lite snett.


Idag har kusin Lowe varit här ett par timmar på eftermiddagen. Moster och morbror skulle städa lite och då ville Lowe följa med hem till oss....efter ett tag så kom även Hugo och hans mamma Nina. Först fikade vi men sen så lekte vi en himla massa. Det var jätte kul.

Imorgon skall mamma till tandläkaren och kiropraktorn så då skall jag vara med farfar ett tag, det skall bli spännande att vara med farfar själv...framförallt så sätts farfar på prov att ta hand om mig helt själv...synd bara att jag inte somnade förrns kl 22:30 ikväll, hoppas att jag är pigg ändå imorgon.

Skriver mer imorgon och berättar hur det gick hos farfar.

KRAM, KRAM

ELLA

söndag 17 januari 2010

Sjuk igen =(

Årets första förskylning har drabbat mig......ingen feber men rejält snorig och hostig.
Det är inte lätt att vara liten och sjuk, man blir ju så himla ynklig och gnällig...men det får man faktiskt bli när man är sjuk...så det så.

Jag och pappa har haft en helhelg tillsammans då mamma jobbat hela helgen, visserligen så har hon ju sovit hemma (på dagen eftersom hon jobbar natt), men med stängd dörr för att få vara ifred. Men i morse när hon kom hem från så gick vi och la oss alla tre....pappa somnade inte med det gjorde mamma och jag. så då sov jag väl 1½ timma bredvid mamma. Sen på em så sov jag sen middag hos mamma igen (2 timmar). Nu är klockan 18:50 och jag har just somnat för natten. Jag har knappt ätiti något idag så vem vet jag kanske vaknar om ett par timmar och är hungrig. Det är jobbigt att vara sjuk när man är liten =(

Här kommer det lite bilder från senaste tiden:

Här lånar jag Hugos resesäng.


Jag och nallen tittar på tv innan läggdax.


Det är skönt att ha någon och krama när man skall sova......



Ha det gött...skriver mera en annan dag.
KRAMELIKRAM
EllaBellaBus

torsdag 14 januari 2010

GRATTIS =)

Ett stort GRATTIS till min snälla mamma som fyller år idag.
Grattis på 37 årsdagen från Ella......tårtan kommer senare.

Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaaaaaaaaaaaa

Älskar dig mamma :-)

KRAM
ELLA

onsdag 13 januari 2010

Välkommen till min BLOGG =)

Hallå, hallå......koul att just du hittade hit.
Det är alltså här jag kommer att befinna mig i fortsättningen. Här kommer det skrivas om vad som händer i mitt liv just nu och vad som är på G.

Tänkte börja med att visa hur man förändras på bara två år:

070920 lite drygt 1½ dag gammal.


091224 Två år gammal (tomten har just gått).


Det blir väl inte så mycket mera i mitt första inlägg.

När du ändå hittathit så kan du väl lägga en kommentar innan du går härifrån......det gör du lättast om du klickar på ordet kommentarer i slutet av detta i inlägg.

KRAM PÅ ER
ELLA

onsdag 6 januari 2010