fredag 21 maj 2010

Utflykt hela dagen =)

Igår förstår ni var det en riktigt utflyktsdag HELA DAGEN =)

Det var ju egentligen inte dagis dag för mig igår....men jag fick följa med ändå. Mamma lämnade mig kl 09:00 och då hade vi alla liten matsäck med oss i våre egna ryggsäckar.När alla barnen var samlade så bar det av......vi gick till våran skog som vi ha bakom dagiset och där var vi hela förmiddagen. Det är ju sååååå roligt att vara ute i skogen......jag tycker att det är jättespännande =)

Mamma hämtade mig kl 12:00 och vi cyklade hem och åt och sov middag. Det är jobbigt att vara i skogen...sov nog middag i över två timmar. På em så kom Saga förbi en stund och lekte. När klockan blev 17:00 sp var det dags att gå till dagis igen och även denna gång ha med lite picknick i form av korv, bröd, saft kex och bulle. det var nämligen föräldramöte som dom gjorde lite mysigt av..............








.........den enda informationen var egentligen att det var barn som skulle flytta över till en större avdelning. Allt berodda på när man var född på året så jag klarade sig denna gång och får gå kvar ett år till på min avdelning. Så efter sommaren så kommer det vara Jag och Evelyn som är äldst på avdelningen.

Nu ropar mamma att det är frukost......bäst att skynda då =)

Kramelikram

ELLA

tisdag 18 maj 2010

Lite nya bilder =)

Oj oj oj nu har det gått en massa dagar igen sen jag skrev något......

Det har väl inte hänt sisådär värst mycket sen jag skrev sist, tycker inte jag i alla fall. Mamma är av en helt annan åsikt......hon säger att jag har kommit in i trotsålder ordentligt nu. Tacka för det, nu har jag ju fått ett språk och kan hävda mig på ett helt annat sätt än innan. Mamma blir gråhårig och jag tycker bara att det är roligt =) =) =)

Här kommer det lite nya bilder på vad som har hänt sista tiden.

Farmor, Sven och jag pusslar " Hello Kitty".


Fräck sovstil va......??????


Här är jag hemma hos Hugo och fikar...gott =)


Just det glömde ju att berätta att min snälla moster lovade att hjälpa mamma att klippa håret på mig innan sommarn kommer. Jag blev jättefin tyckte mamma och moster.

Bilderna hamnade visst i fel ordning...men jag tror att ni fattar ändå.
Visst blev jag väl för homla söt??


Lördag och Lowe och jag har lite myspys stund i soffan =) =) =)
Det blev inte så långt inlägg denna gång.....får bli ett längre vid nästa tillfälle.
Ha en bra dag allesammans......
Kramelikram...
ELLA

torsdag 6 maj 2010

Spruta...AJ =(

Igår var vi till vårdcentralen och fick spruta Saga och jag.......ja mamma, moster, mormor och morfar fick oxå spruta. Den som klarade sig var Lowe och våra pappor. Fast pappa skall ta i år han med men en annan dag.

Sprutan vi tog var fästingvaccin.....jag tog min 3:e spruta och mamma sin 5:e.

Det är jobbigt att sitta still när man är liten....klätterapan Saga satt inte still alls och då ville inte jag heller sitta still......


......det är svårt att vara still när man har hela kroppen full med myror =)


Morfar kom lite efter oss så medans vi väntade på honom så fick vi rita......


Jag tog med mig en bunt papper hem...så hälften av teckningarna var inte mina utan något annat barn som hade ritat dom.
Nej nu har jag inte tid att skriva mera för mamma och jag skall strax cykla till dagis, skall prova min nya cykelstol som pappa köpte till mig igår för min andra hade spruckit.
Ha en bra dag...
...tjingeling =)
ELLA

tisdag 4 maj 2010

Fika i solskenet =)

Igår när mamma hämtade mig på dagis så var kusinerna Lowe & Saga hemma hos mig och väntade att jag skulle komma hem. Vi gick ut och lekte i sandlådan och efter ett tag så kom Hugo och hans mamma oxå.



Mamma hade gjort en varsin skål med lite kex och varsin mugg med saft till oss barn =) Mammorna fick sig en mugg kaffe och medans vi lekte och fikade så pratade mammorna lite skit med varann.
Det var jättemysigt så det måste vi göra om tycker jag.
Idag skall mamma och jag baka...har hon lovat i alla fall.
Ha en bra dag...
...Kram kram
ELLA

söndag 2 maj 2010

Stavsjö bye night =)

I fredags mina vänner var jag med mamma, pappa, farfar & Margaretha och gjorde Stavsjö bye night....det var spännande vill jag lova.

Mamma skulle egentligen ha jobbat på kvällen men tog kompledigt så hon kunde följa med oss. På natten skulle vi bo¨på Stavsjö vandrarhem.......men vi började med att grilla så att vi skulle vara mätta i magen när det var dags att gå till brasan.


När vi hade ätit färdigt så gick mamma och jag till rummet för att göra mig iordning för natten ifall att jag skulle somna i vagnen när vi tittade på brasan. Det är roligt att få stå och blaska i vattnet vid tvättstället =) =) =)


På vägen till brasan så gick vi i ett fackeltåg som var på väg till själva brasplatsen....det var jättespännade att se dom brinnande facklorna som alla gick och höll i......

......för att inte tala om hur spännande det var med brasan...satt som ett ljus och bara tittade.

**Glader**


....Nej mamma..jag är inte trött alls =)


Det var sååå mysigt att siva på vandrarhemmet...det vill jag göra flera gånger.


Helgen är slut och imorrn så är det dags för dagis igen...pappa lämnar vid kl:07:00 och mamma hämtar vid kl 15:00 när hon har sovit färdigt. Vi hoppas på fint väder så att vi kan vara ute efter dagis.
Hoppas att ni får en skön vecka....
...tjingeling.
ELLA