lördag 24 juli 2010

Besök hos TOMTEN....minsann =)

Det är roligt med semester.....lite svårt att komma i säng på kvällarna bara men det får vi väl ta tag i när vi kommer hem till vardagen igen. Säger iallafall mamma och pappa. För mig är det helt okej att somna runt 23 tiden men inte för mamma och pappa tydligen =)

Nu har vi varit ute och campat i fem dagar. Jag tycker att det är jätteroligt att campa.

I förrgår så var vi på Orsa björnpark och tittade på björnar, vargar, tigrar men när vi kom till isbjörnarna så hade jag somnat. Man blir trött av att vara på utflykt.

Jag ritar lite i förtältet innan det är dags att åka på utflykt igen......

....ni kan inte ana vad vi var på för utflykt igår...jo vi var hos självaste TOMTEN och hälsade på så nu vet jag hur det ser ut där han bor, vill du oxå se det såkan du väl kolla in bilderna som följer:

Här är självaste TOMTENS hus.....det var jättefint hos honom.
Nu har vi smugit oss in till stor trollens hus....dom låg och sov så då passade jag på att låna en av deras stora stolar =)

Naturligtvis så fanns det en affär ovanför nissarnas verkstad dår det fanns en himla massa saker att köpa. Jag fastnade ju såklart vid detta fina slott.....undra vad prinsessan heter som bor här.....
.....och med en sådan fin säng så förstår man ju att prinsessan sover himla fint oxå.

Utanför kunde man köpa ballonger och jag valde en elefant ballong, visst är den fin.
Mamma köpte häxlotter och vann tredje pris.....jag fick välja och jag valde en josefin (delfin).

visst är det konstigt men jag trodde att alla häxor var som hon på tv "Häxan surtant" menar jag...men den här häxan var riktigt rolig.
Nu skall jag sova middag lite så...
....fortsatt trevlig helg på er.
KRAM ELLA

måndag 19 juli 2010

Blöjfri.....=) =) =)

Nu var det nog dags att skriva lite igen....känns som om det var ett tag sen sist.

Mycket har hänt sen jag skrev här förra gången, till att börja med så har ju sommaren kommit till oss på riktigt. Phu så varmt det har varit.....vi vill ha sol men inte fullt 30 grader som det var där ett tag. Pappa har åkt fram och tillbaka till Tyskland ett par ggr för att jobba så då har mamma och jag åkt ner till stugan till mormor & morfar....där har vi egen pool att svalka sig i närhelst man känner för det.

Sen kan jag tala om att jag är så gott som blöjfri på dagen....=)
Jag har blöja på natten, när jag vilar middag och när vi åker bil, men annars så har jag ingen blöja utan trosor och jag är jätteduktig säger mamma & pappa. Jag gör till och med nr två på toaletten. Ja just det...toaletten skall det helst vara, potta kan jag ta i nödfall men "letten" är bäst om jag får välja. dom berömda olyckorna som kan hända har nästan lyst med sin frånvaro...mamma säger att hon nästan kan räkna dom på en hand =)

Här kommer det en massa bilder på vad vi gjort än så länge i sommar:

Man måste ju kolla in vad det är för tryck på trosorna =)
Bada det är ju för roligt......
...men det är klart att barbie dockor är rätt sköj det med.
På väg till Västervik med mamma, mormor & morfar
Till lunch i Västervik så blev det pizza......
.....och väl hemma i stugan igen så blev det lite glass....mums =)
Det skall börja i tid sägs det ju...=)

Jag har blivit värsta vatten odjuret i poolen i stugan säger morfar..........titta bara hur högt jag kan hoppa =)
Nu är pappa hemma från Tyskland i två veckor och då passar vi på att ta husvagnen och åka Siljan runt är det tänkt.....vagnen står färdig packad och i morgonbitti så bär det iväg.
Tjingeling
ELLA

lördag 3 juli 2010

Besökt Linköping & hoppat studsmatta =)

I torsdag så åkte mamma och jag till Linköping och hälsade på mamma bästa kompis Pernilla. Det var jättespännande för dom hade katt.....eller katter kanske man ska säga för det fanns faktiskt tre katter och dom var bara såå roliga. Okej lite rädd ska jag erkänna att jag var men dom var ju så snälla....men dom tyckte inte nä jag tjoade högt för då gjorde det ont i deras öron....sa mamma och Pernilla i allafall.

Dom var i vilket falla som hellst jätte roliga att klappa......
Sen på deras tomt så fanns det en JÄTTESTOR studsmatta som jag inte alls villa studsa i först men när jag väl kom på hur man gjorde så var det ju hur skojjigt som hellst......



Idag Lördag har mamma sovit för hon jobbar hela helgen.....och jobbar man på natten så sover man visst på dagen säger dom som vet. Pappa och jag har varit på Bärstabadet och badat idag....rätt mycket folk var det så jag ville att pappa skulle hålla min hand hela tiden vi badade. Vilket ju är bra för då är det ingen risk att man kommer bort i folkvimlet.
Påp måndag efter dagis så åker mamma och jag till stugan ett par dagar och pappa drar till Tyskland igen........
.....nu skall pappa och jag grilla kålbullar till mamma tills hon vaknar.
Ha en fortsatt trevlig helg
Kram Kram
ELLA Bella Bus