onsdag 23 mars 2011

Ja då har vi varit i Kläppen sen i söndags och åkt skidor för fullt.
Jag kan ju inte åka själv så jag har en sele på mig med en jättelång rem till.....så jag åker först och mamma eller pappa åker efter mig och styr mig. Det är jätte roligt =) =) =)

Tröttma efter första dagens skidåkning.


Dag två åkte mamma , pappa och jag sittlift upp till toppstugan och sen på vägen ner så stannade i backen och tog en snabbfika på stående fot.


Sen på em är det after ski...då brukar det vara lite live musik att lyssna på.



Här dansar jag på after skin.


Idag onsdag var sista dagen vi åkte skidor men tyvärr så blåste det så mycket så det var svårt att få fart på skidorna.


Pappa och jag på vägg upp i liften.


Se upp i backen för här kommer jag.

Nu kan jag nästan åka själv =)


Som sagt så blir man trött av att vara ute hela dagarna.


Imorgon är det dags att packa och bege sig hemåt igen......hade nog stannat ett par dagar till men det är ju skönt att komma hem oxå.
Kramelikram
ELLA

tisdag 15 mars 2011

Korvgrillning med magsjuka som följd =(

Tänkte att det var dags att uppdatera lite här igen.
Det har ju hänt lite sen jag skrev här sist.

Vi kan börja med första helgen i mars då lördagen bjöd på strålande sol...då passade vi på att gå ut på tomten och grilla kort. Inte min favorit men roligt är det att vara ute iallafall.

Snön har sjunkit undan så pass att man kan komma in i lekstugan utan problem och det har jag längtat efter kan jag säga.


=) =) =)
Festis det är gott.


Korv är ju oxå gott (ibland).

Senare på kvällen när jag lagt mig och sovit ett par timmar kräktes jag i mamma & pappas säng =(.......mamma och jag satt uppe vid tv´n tills klockan var 01:40 då hade jag somnat sittandes i soffan. Dagen efter kändes det rätt okej och jag lekte som vanligt men var inte direkt sugen på något att äta.
Söndagen kom och gick likaså måndagen men sen på måndagkvällen så kom det en retur på magsjukan....i mammas & pappas säng igen såklart. Men sen var det bra för min del. Att sen mamma fick det på torsdagen får ni läsa om på hennes blogg.

När man har varit hemma i 1½ vecka fråndagis och bara sett mamma så blir ju livet lite långtråkigt så då brukar jag ta ut sakerna från mitt rum och leka i ett annat rum........

......för mig är det "inget konstigt alls" men mamma blir galen av att ha leksaker i hela huset säger hon. Men det bjuder jag på =) =) =)


Min stora passion är att dansa och då måste man ju ha danskläder på sig. Mina riktiga danskläder låg i tvätten denna gång så då får man hitta på lite.........
.....detta funkar oxå kan jag meddela =)


Idag är tanken att mamma och jag skall åka till stan och handla lite. Vi får väl se om vi vågar oss ut i folkvimlet för idag är pappa inte riktigt bra i magen.
Kramelikram
ELLA

tisdag 1 mars 2011

Picknick.......=)

Idag blev det frukost framför tv´n. Det är inte varje dag man får äta frukost och samtidigt titta på Barnkanalen. Hon är bra snäll min mamma =) =) =)



Igår hade vi en riktig hemmadag mamma och jag, det är skönt att ha ibland. Jag slog på stport och skulle ha picknick i vardagsrummet.....det var en STOR picknick för jag var tvungen att springa till och från mitt rum flera gånger för att jag skulle få med allt som behövs till en lyckad picknick.

Mamma trodde aldrig att det skulle sluta men hon lät mig hållas för jag hade ju så roligt.


Mycket saker blev det till i vardagsrummet men det blev lite kvar i mitt rum oxå.


Vid lunch kom morfar och mormor på besök och åt lunchen med oss. sen åkte morfar och gympade och mormor blev kvar hos oss ett par timmar och hjälpte mamma att plocka lite.

Det är jobbigt att ha picknick och sent på em så tyckte mamma och mormor att det blev så tyst och då hittade dom mig en aningens trött framför tv´n.
...inte helt ovanlig syn här hemma =)

I helgen som var tillbringade vi i strängnäs hos Farmor & Sven. torsdag till fredeg var mamma och pappa en tripp till Västerås och då var jag helt själv hos farmor och det gick hur bra som helst =)
Idag blir det en dag hos mormor & morfar......kanske kommer kusinerna dit oxå.
Krameilkram
ELLA