tisdag 19 april 2011

Bilder =)

Ikväll efter badet så målade mamma mina naglar......jag behöver väl inte säga att ibland är det svårt att sitta still tills nagelacket har torkat.
Av bilden att dömma så förstår ni nog vad jag menar och sen ser ni nog vilken färg jag valde oxå =))


Ett lite annorlunda sätt att sova på.


I går kväll så hjälpte jag mamma att diska lite......roligt men oj så mycket vatten det var just där jag hade stått och diskat =)



Om ni varit inne på mammas blogg innan så har ni sett att mamma handlat på tradera lite...men hon handlar även till mig. Jag älskar ju Molly Mus så denna fina t-shirt har mamma
köpt till mig....visst är den väl fin =)


Nej nu måste jag sova, för imorgon så åker mamma och jag med morfar & mormor till stugan. Det skall bli roligt =)))

Önskar alla en GLAD PÅSK

ELLA

tisdag 12 april 2011

Massa nya blider =)

Oj oj oj idag blir det en hel radda med bilder. För ett par helger sedan var mamma och jag med mormor & morfar till landet. Pappa kom dagen efter och hade med mig en av mina ärvda cyklar. Om jag får bestämma så cyklar jag helst på pappas gamla trehjuling. Den är visserligen liten för mig så jag har fått mammas gamla cykel att cykla på i stugan....... .......när man väl kommer på hur det funkar så är det riktigt roligt ju =) I det fina men blåsiga vädret så passade pappa och jag på att hjälpa morfar att kratta bort alla höstlöv och körde bort dom.........

........eller jag krattade väl inte så mycket utan åkte väl mest med och det är jätteroligt =)))


Under vistelsen i stugan fick jag feber och var rätt risig i ett par dagar men den har gett med sig nu och allt är som vanligt igen.

I söndags fick jag äran att hjälpa mamma att baka lite......


.......det blev choklad muffins och knäckflarn. ...kan tala om att slicka bunken är ju bara sååååå gott, det skulle jag nog kunna göra varje dag om jag bara fick.

Vi bakade för besöket vi hade igår måndag, Olle & Hugo var här med sina mammor och lekte, lunchade och fikade. Moster Tussa och kusinerna Lowe & Saga kom oxå och lekte med oss.




En riktigt trevlig dag hade vi.....men hu så trött man blir av att leka och stoja hela dagen. När vi åt kvällsmaten kl 18:00 så orkade jag knappt äta någonting alls......och när klockan var 18:30 sov jag gott i min säng.


Idag skall vi köpa glass har mamma lovat för pappa och jag åt upp den sista glassen igår =(


Tjingeling

ELLA