lördag 21 maj 2011

Kolmården =)

Idag har vi haft en heldag på Kolmårdens Djurpark......mormor, morfar, moster tussa, morbror Claes och kusinerna Lowe & Saga har oxå varit med. Det är ju tur att jag tycker så mycket om att gå, för det blir det ju en hel del av en heldag som denna.

Här tittar morfar och jag på aporna.


Det klart roligaste idag var nog den nya linbanan över safariparken........

...på vissa ställen var vi rätt högt över djuren......


....medans vi på andra ställen var väldigt nära =)









Tre kusiner på bergsklättring =))



Här väntar vi på sälshowen...eller pappa väntar och jag ligger bredvid och tjurar.....








Behöver väl inte säga att det är mamma Lotta som gör inlägget denna gång då Ella sover sen vi satte oss i bilen och begav oss hem igen, hon somnade strax innan 18:30 och sover fortfarande. Det tar fullständigt musten ur en liten kropp att tillbringa dagen på Kolmården. Men roligt har vi haft det iallafall.


Kram Kram

ELLA

fredag 13 maj 2011

Chokladbollar =))

Idag har mamma och jag gjort chokladbollar på em....det var kladdigt men väldigt roligt & gott =))




Mina bollar blev inte riktigt lika runda och fina som mammas men dom smakar likadant.




Är lite snorig och hostig och ligger på gränsen till att ha feber. Hoppas jag mår bättre imorgon så mamma och jag kan åka på marknad i Oxelösund.


Nu skall jag gå och sova så......


......Natti Natti

ELLA

tisdag 10 maj 2011

Koutsläpp =))

I helgen gott folk var jag med om något spännande....jag, mamma & mammas kompis Maria var på Ökna Lanbruksskola och tittade på när dom släppte ut kossorna.
Det var jätteroligt trots att vi fick vänta ett tag innan dom väl kom utspingandes. Sen var det en kossa som ställde sig mitt framför mig och bajsade jättelöst och då utbrister jag ..."mamma titta...kossan kissar blåbärssoppa"...

Här står vi och väntar på att kossorna skall komma springandes.


Tittar spänt på alla kossor som hoppar och stångas i hagen.


Arla delade ut Kanelbullar och mjölk tilla alla som var och tittade. Eller dom flesta i allafall....vi fick ingen mjölk för den tog slut.....men en varsin bulle fick vi som tur var......



.....efter fikat gjorde vi ett besök inne i ladugården och det var riktigt spännande, fast med blandat rädsla. Det är liksom inga små djur som vill hälsa på en......



......men Maria tordes ju klappa kossorna så då gjorde jag det oxå.....eller nästan iallafall =)




Resten av helgen har bjudit på fint väder och det är ju bra för du kan man vara ute i sandlådan och i lekstugan och greja och det gillar jag.


Ha en fortsatt trevlig vecka

KRAM KRAM

ELLA