lördag 18 juni 2011

Pimpad lekstuga =))

Min lekstuga har blivit "pimpad" av min moster.........
.....i tisdags efter dagis så var kusinerna Lowe & Saga hos mig och lekte på em, moster tussa var då snäll och hjälpte mamma med att städa ur min lekstuga då vi har haft sand från sandlådan inne i lekstugan. Men nu är den städad och pimpad och sand i lekstugan är nu strängligen förbjudet.
Sandlådan är rolig att hänga i.......

Mamma hade köpt en massa nyckelpigor som man kunde fästa på väggen i lekstugan.......
...tom i taket fick det plats ett par nyckelpigor oxå.....tack snälla moster för hjälpen med alla nyckelpigorna du satte upp =))
I torsdags när jag var på dagis var dom och bytte fönster hoss oss, så idag är pappa ute och fixar panelen på utsidan, mamma syr gardiner till inglasningen och jag leker med granntjejen Wilma.
Senare i kväll kommer Hugo och hans mamma & pappa och grillar med oss.
Tjingeling
ELLA

måndag 13 juni 2011

Sommar, sommar, sommar..........=))

Sommar, sommar, sommar..........för nu kan man väl ändå säga att sommaren har kommit.

Mamma och jag har tillbringat 1½ vecka på landet med morfar, mormor , moster och kusinerna Lowe & Saga. Det har varit soligt och supervarmt. Vi har även hunnit med lite utflykter oxå...den första gick till Viken (Valdermarsvik) och en tur till Loftahammar.

Nere i stugan så finns det ett stort poolområde med tillhörane tennisbanor,kiosk och båtplatser. Men där brukar inte vi hänga då vi har egen pool........här kommer första bilden på årets första dopp......=)


Mammorna och mormor var en sväng till Västervik utan barn och män....då passade mamma på att köpa mig en ny bikini och denna fina solhatt.


En av dagarna skulle vi barn spela krocket var det tänkt......


......det var betydligt svårare än vad vi trott......


......för min del tyckte jag att det var roligast att slå på slutpinnen hela tiden.



Knas Ella.



Våran morfar har byggt en lekstuga till oss barn att hålla till i, här håller Saga och jag på att laga mat för fullt.......


......det är JÄTTE ROLIGT......


....dagens lunch bestod av geggamojja med kottsoppa......


......mormor vill inte att vi tar in vatten i lekstugan och när vi inte får det blir vi lite sura men skitsamma för roligt har vi iallafall.



En dag satt det en humla på trappan till lekstugan......


......jag bläste lite på den så att den skulle försvinna och tänk då gjorde den det =))



Nog för att jag älskar mina kusiner Lowe & Saga men efter 1½ vecka tillsammans dygnet runt så man rätt less på varandra, inte nog med att jag började längta hem till pappa så ville jag hem till min egen lekstuga , mitt rum och mina egna leksaker. För hur det är så är det roligt atta åka bort men väldigt skönt att komma hem till sitt eget efter ett tag.


Avslutar detta inlägg med lite flera badbilder......



Jag kan hoppa från kanten utan att hålla i någon......fast man måste hålla för öronen innan man hoppar annars så kommer det in så mycket vatten i dom har jag kommit på.......


....oh hopp......


.....JÄTTE PLASK =))




Idag har jag varit ute hela dagen och lekt med min granne Wilma.....vi har haft det jättemysigt i lekstugan tillsammans med våra dockor. Men nu är jag så trött så jag skall gå och titta näta på kudden, iallafall så säger mamma det.


Tjingeling

ELLA