fredag 15 juli 2011

HusvagnsCamping =))

Nu ni gott folk, nu har vi varit iväg och luftat våran husvagn.....denna gång var det bara mamma, pappa och jag...ja just det bebben i mammas mage var ju oxå med såklart.

Lite nya bilder blir det ju även i denna uppdatering......och första bilden så pratar jag i telefonen med johanna......=))

Nu så är vi på väg med bil och husvagn och när man är ute och åker så är det ju alltid gott med lite färdgottis. Denna gång plockade mamma fram en påse med Ahlgrens bilar som vi smaskade medans färden gick mot Värnamo Camping......

......väl framme lagade mamma ris och korvstoganoff till oss....mums i monstrets mage.

Efter frukosten dagen därpå så bar det av till Ullareds Camping och bilden nedan är i från Vadstena Camping..........

....Vadstena Camping var roligt då det fanns ett tuff tuff tåg som tog oss in till Vadstena stad och tillbaka till campingen. Det var såååå roligt tyckte jag......


......här sitter jag och storebror och väntar på att tåget skall starta. Storebror tänker ni...jo det stämmer om ni nu inte ser honom på bilden så beroro det på att det bara är jag som gör det. Men han är med mig överallt iallafall.

Pappa och jag skålar på en restaurang i Vadstena medans vi väntar på lunchen.

Sagaläsning....kan tala om att pappa var den som somnade medans jag var jättepiggelin och ville inte alls sova.


Nu är vi hemma i Stigtomta igen och idag så regnar det bara hela tiden....men vad gör det när man kan vara inne ocg pussla och leka tågbana med pappa.
Till kvällen kommer farbror Anders på besök till oss så nu gör vi inget annat är väntar på honom.

Kramelikram
ELLA

tisdag 5 juli 2011

Hemma i Stigtomta igen =))

Jaha då var man hemma i Stigtomta igen då efter 1 ½ vecka i stugan.

Jag var rätt sugen på att komma hem nu till min egen lekstuga och mina egna saker....det man saknar här hemma är ju förståss poolen...men men det får man leva med helt enkelt.

Lite bilder har det ju hunnit blivit och en del av dom kommer här:

Första bilden leker jag att jag har bränt mig på varmt kaffe så då fick det bli bandage och högläge med benet, det gäller att ha fantasi =)


Midsommar har det ju hunnit vara, iår fick mamma göra kransen själv och det blev helt klart godkänt tycker jag.........här väntar pappa och jag på att regnskuren skall gå över.......
.......för firar man midsommar på landet är det ju bara ett måsta att man kl 10:00 åker lövad grolle (traktor).

Är det midsommar så är det så idag fick tom jag dricka Coca Cola.....=)))

Vi tog en tripp till Västervik en dag och när pappa fick en öl så fick jag glass med chokladsås.

Man blir trött av att vara ute och leka hela dagarna....tom så trött att man inte kan hålla sig vaken när Tingeling är på tv´n.......tröttma tror jag det kallas met att annat ord.

I lördags var i småland och hälsade på mammas moster & morbror. Två av mammas kusiner var där oxå med sina familjer. Av oss sex barn så var jag både minst och yngst, men Nora och jag fann varandra direkt och lekte ihop hele dagen =)

Efter lunch kom mammas kusin Jonas ut men en varsin godispåse och då blev det livat vill jag lova....vi fick ställa oss i ett led, störst sist och minst först (ibland är det bra att vara minst)....
Det är klart att det kostade ju en kram men det var det värt när det nalkas lördagsgodis.

Här är vi alla barnen, det var såååå roligt denna dag att jag ville åka tillbaka redan nästa dag.


Sen vi kom hem har jag lekt med granntjejen Wilma, vi har tom hunnit vara osams fsat veckan just har börjat. Pappa spikar panel så det blir klart någon gång och mamma har nästan packat husvagnen klar för nya äventyr

Kramelikram och ha en fortsatt trevlig sommar =)
ELLA