tisdag 27 september 2011

Äntligen Storasyster =))

ÄNTLIGEN så har man blivit storasyster.........jag fick en lillasyster som jag hade pratat om att jag ville ha. Hon skall heta Inez Nordkvist för det har jag bestämt.

Här möts vi för första gången.........

......jag övar på att ge Inez nappen......

...puss på dig lillasyster och välkommen till oss......

....jag ville inte hålla helt själv men med lite hjälp från mamma blev det bra. Lite läskigt med alla slangar som Inez var kopplad till (läs mer om varför på mammas blogg).

Hemma igen och lite lättare att gosa med Inez.

Det är svårt att hålla en bebis =))

Mamma & pappas två små guldklimpar =))))


Lite omställning har det varit att få lillasyster, mitt humör är väl kanske inte på topp just nu med på fredag är det dags för dagis igen och då blir det nog bättre. Jag behöver nog komma hemifrån och få träffa lite annat folk än bara mamma, pappa & lillasyster.

Idag skall pappa och jag ta bussen in till Nyköping och gå på biblioteket och läsa lite böcker, det ser jag fram emot.

Kramelikram
ELLA & INEZ

tisdag 13 september 2011

Imorgon händer det =))

Idag kom farmor och Sven och hämtade mig på dagis.
Det är nämligen farmor som skall vara hemma och ta hand om mig när mamma och pappa är på BB med bebben.

Har talat om för alla på dagis idag att jag är såååå glad för att imorgon så händer just det som jag har väntat på hela sommaren. Imorgon kommer min lillasyster/lillebror äntligen till oss. Så kl 10:30 imorgon onsdag så är jag storasyster (och en stolt sådan må ni tro).

Ville bara tala om det så ni vet =))))))

Tjingeling
ELLA

lördag 10 september 2011

Kålmården =))

Idag har pappa och jag varit på Kålmården och tittat på alla djuren....

....getterna är alltid lika roligt att gå in till, bara dom ligger still och inte rör sig när man skall klappa dom för då blir jag lite rädd faktiskt........

....här hittade jag en get som det gick att samtala lite med =))

Så här kan man ju oxå stå och äta om man tycker att det verkar bra.

Ett besök hos delfinerna blev det idag.

Självklart så tog vi en tur i linbanan oxå....det är nog den som jag tycker är roligast av allt på hela Kålmården......



Man blir trött av att gå på Kålmården så jag somnade i bilen på vägen hem......när vi kom hem till mamma så bar pappa in mig till mamma som oxå låg och sov, så vi sov ihop alla tre en stund.
Nu skall jag strax gå och duscha säger mamma......vi får väl se när jag somnar ikväll med tanke på att jag har sovit en stund på em. Men mamma säger att vi skall ta till vara på denna helg som ju faktiskt är den sista helgen som det bara är vi tre.
För på onsdag så är det ju faktiskt så att då kommer bebben som vi har väntat på såååå länge. Det skall bli såååå spännande =))

Fortsatt trevlig helg på er
Kram kram
ELLA

söndag 4 september 2011

Lugn helg =))

Ja då var denna helg till enda......en lugn helg hemma.

I lördags så jobbade pappa ett par timmar på fm. Granntjejen Wilma var och ringde på dörren så vi lekte ihop hela lördagen.

På em fixade mamma fika åt oss som vi intog utanför lekstugan...... precis när solen tittade fram......kan man ha mera tur.



Efter duschen och kvällsmaten så fick jag mitt efterlängtade lördagsgodis. Jag fick titta på tv i mitt rum och snaska godis.....myspys.


Fick sova i mamma & pappas säng inatt.....mammas förhoppning var att jag skulle sova lite längre i morse men kl 06:30 idag söndag tyckte jag att det var dags att gå upp.
Idag har jag lekt med granntjejen Wilma igen.....vid lunch blev vi inbjudna till Wilma på köttfärssoppa och det var jättegott.

På em var jag med pappa och kollade så allt var bra med våran husvagn som står på vinterförvaring. Hann inte äta kvällsmat ikväll då jag somnade redan kl17:30 i min fötölj.
Så imorgon när det är dags för dagis igen (redan kl 07:00) så borde jag vara rätt utsövd.

Tjingeling
ELLA