måndag 31 oktober 2011

Toppen rolig helg =))

Oj vilken rolig helg jag har haft.

I lördags följde pappa och jag med farfar och Margaretha och gick runt Nävsjön. Det var jätteroligt och spännande...........

....farfar gjorde upp eld så vi kunde grilla korv. Hur kul som helst.

På söndagen var det premiär att gå på bio.......
....förutom pappa och jag var oxå morfar, moster, morbror och kusinerna Lowe & Saga med. Det var jättespännande. Vi så Nalle puh, jag hade lite svårt att sitta still i en hel timma emn det gick bra ändå sa pappa.

Lite andra roliga bilder får ni oxå i detta inlägg.

Vatten är ju jättekul......
...plask, plask.


Inez chillar med sin kompis som hon fått av Hugo & Lillie.

Tröttma...gånger 2....=))



Nej nu är det läggdags för mig.

Kramelikram
ELLA

onsdag 26 oktober 2011

Inez mys =))

Oj vad tiden går fort, Inez har redan hunnit bli sex veckor. Jag är inte jätteförtjust i lillasyster när hon skriker men annars så blir jag mer och mer intresserad.

Någon som däremot inte kan motstå lillasyster alls är kusinen Lowe, när vi träffas vill han bara hålla på med Inez.........

.......visst är dom väl för gulliga =))

Inez är en riktig sömntuta, här sitter hon i knän hos morfar och sover.

Nu så har vi tagit foto och varit utsatta i tidningen.....mamma var inte alls nöjd med foton men nu är det redan taget och alla andra sa att vi var jättebra så då litar vi på det.

Mamma, jag och Inez har sovit hos mormor i två nätter då morfar varit borta. Lite mysigt är det att sova över någon annan stans ibland. Men inatt har vi sovit hemma och jag har sovit som en stock hela natten. Inez däremot har hållit låda en hel del, hon sov mellan kl 02:00 - 05:20 sen var hon vaken och skrek igen.

Idag skall vi nog gå på bio pappa och jag. Mamma får vara hemma med Inez.

Kramelikram och ha en fortsatt trevlig helg.
ELLA

lördag 15 oktober 2011

Kusinmys =))

Idag har jag varit med pappa på flyguppvisning på skavsta.....det var väl inte sådär jätteroligt.

Morfar, morbror & kusin Lowe var oxå med. Moster jobbade så Kusinen Saga fick vara hos mormor så länge. Mamma och Inez var oxå hos mormor. När vi kom hem så ville alla ligga bredvid Inez som sov som en stock.

Kusinmys blev det iallafall.......


...syskonkärlek.



Sen har ju vi ju en moster som inte kan låta bli att gosa med Inez =)).......

.....som efter allt mysande somnade om igen.


Imorgon tar vi med mormor & morfar till farmor & Svens stuga för lite fika =)

Kramelikram
ELLA

fredag 14 oktober 2011

Bilder i överflöd =))

Oj oj oj vad tiden rinner iväg.

Tiden bara rinner iväg när man har blivit storasyster.............här kommer det en himla massa nya bilder som ni kan titta på.

Här hjälper jag pappa att mata på Inez lite extra mat utöver den mamma ger henne för att hon skall öka lite mera i vikt.

En av mina roliga sovställningar =)

Det blev ju lite sisådär med 4-års kalas för min del så förra veckan när moster och kusinerna kom och gav mig paket så hade mamma och jag gjort en tårta så att det blev nästan som ett kalas........
....och så här blev resultatet.

Jag är ju inte sådär himla mycket för att hålla och pussa på lillasyster Inez men denna gång ville jag hålla henne och det gick ju bra till en början........
.....men när hon började skrika så var det inget roligt längre.

Inez första bad var däremot jätteroligt att få vara med om , jag var jätteduktig och hjälpte till att badda vatten på Inez så att hon inte skulle frysa......Inez själv däremot tyckte inte alls om att bada.

Pappa läser saga för oss tjejer =))

Förra helgen var vi på marknad i strängnäs och då köpte mamma fina mössor år oss.

I veckan så var Hugo hos mig och han hade oxå födelsedagspresent med till mig. Jag fick en torkvinda i lagom höjd till mig..........
.......fikapaus..........

.....torkvindan hjälpte mig morfar med att fixa ihop.....
....visst blev den fin.......
.....provade den på en gång.


Något annat stort som har hänt är att jag inte har haft napp på hela veckan och det är stort säger min mamma. Jag gav mamma nappen i måndags kväll när jag la mig och sa att jag skulle prova att sova utan napp......och det gick ju alldeles utmärkt. Mamma är sååå stolt över mig.

Nej nu orkar jag inte skriva mera denna gång. Nu måste jag sova ett par timmar för imorgon skall vi gå på flyguppvisning på skavsta pappa och jag.

Tjillevippen och fortsatt trevlig helg.
ELLA