lördag 28 januari 2012

Vattkoppor, snö och bullpåse attack =))

Oj oj oj....nu dröjde det ju sådär länge igen innan det kom en uppdatering.
Men vi har haft fullt upp så vi har helt enkelt inte hunnit med det.

Få se vad skrevs det om sist...jo vattkoppor. Har man syskon så är det ju lätt hänt att man smittar den/dom med vattkoppor och det var just vad jag gjorde.

Kortet är taget en helt vanlig kväll, jag Ella sover men Inez är vaken....och är hur glad som helst....

.....morgon efter upptäcker mamma att Inez har lite koppor i ansiktet och några på rygg och bröstkorg. Ytterligare en dag senare så har Inez betydligt mera koppor.......

Det är ju liksom ingen tvekan om att Inez har vattkoppor....ELLER!!!!
....stackars våran lilla koppa. Jag kom undan lindrigt men Inez fick en himla massa koppor över hela kroppen, typ ett 150 tal bara i ansikte och huvud =(( . Men livet var rätt okej ändå....iallafall av bilden att dömma =))) Nu har kopporna förvunnit så när som på lite sårskorpor som sitter kvar.

Vet ni att snön har kommit till oss här i Stigtomta......inte massor men så pass mycket att man kan åka pulka och snowracer till o från dagis.......

......och med snö på marken så kan man göra snöänglar.......och leka i sandlådan, eller snölådan kanske man skall säga.

Utelekar i snör är ju bara sååå roligt men det är lika skönt att komma in och få lite gott fika. Inez får sitta med vid bordet fast hon inte kan äta bulle....hon hittade istället en bullpåse som hon studerade grundligt......=)))


...kanske ville hon åt bullen =)

Med lite hjälp kan man sitta i soffan.

En tidig morgon hos familjen Nordkvist.


Idag på em har vi varit på kalas hos kusinen Lowe som fyllt 6 år. Jag var så trött när vi kom hem så jag somnade mitt i lördagsgodisätandet.

Nu skall vi försöka att bli bättre på att uppdatera här på bloggen, mamma skall lära sig hur man bloggar från mobilen så att det går smidigare att uppdatera direkt då man känner för det.

Ha en bra fortsatt trevlig helg
Kramelikram
ELLA och INEZ

torsdag 5 januari 2012

Vattkoppor =(((

Ja då var julen över för denna gång...vi hade visst varit snälla vi barn för tomten kom och julklappar fick vi, både Inez och jag.

Men till nyår så blev det inte så roligt för jag slutar det gångna året med vattkoppor och börjar det nya året oxå med vattkoppor.......


Mamma säger att jag har tur som inte fått så många koppor. När hon var 10 år och fick vattkoppor så hade hon det över överallt. Dom fulaste kopporna sitter runt munnen så vi hoppas att det inte blir några ärr av dom i ansiktet.

Lillasyster Inez växer så det knakar och blir roligare för varje dag. nu skrattar hon och pratar för fullt. Hon gillar att titta på mig eller hon gillar att titta på allt just nu.

I veckan när pappa satt och tittade på tv´n och Inez låg bredvid i soffan så vände hon sig plötsligt om.............
....fatta vad snopen hon blev när hon plötsligt låg på mage istället för på ryggen =)) Jag var visst 4 månader när jag vände på mig första gången.

På kvällarna när jag sover så ligger Inez mellan mamma och pappa i soffan när dom kollar på tv´n precis som jag gjorde när jag var lika liten som Inez..........
...ibland har man lite rolig stil när man bökar runt i soffan.


Ja det nya året hoppas bjuder på mycket med nya spännande saker.
Mamma och pappa hoppas att jag får ett bättre humör, för som det är just nu så knäcker jag snart mamma med mina humör svängningar och utbrott. mamma gråter lika mycket som jag gör tror jag, men jag har aldrig svårt till att säga förlåt vilket är bra.

Ibland vet man inte riktigt varför jag blir så himla arg...igår tex så ville jag ge inez polkagris men fick inte det för mamma, då blev jag så arg så jag skrek och gapade på mamma att hon var dum och att jag hatar, sen vände jag mig om och spottade på golvet. Men då blev mamma arg och jag åkte in på rummet så det bara dundrade om det. Jag grät så klart och mamma med när jag sa förlåt och vi pratat lite. Jag hoppas oxå att mitt humör lugnar sig för det är jobbigt att vara arg skall ni veta.

God Fortsättning på er alla där ute
Kramelikram
ELLA & INEZ