tisdag 24 augusti 2010

Uppdatering med en massa nya bilder =)

Oj oj oj......jag förstår inte vart tiden tar vägen. Det var längesen jag skrev här men nu är jag här igen.

Vardagen har även kommit hem till oss, pappa började jobba i måndags och mamma går på och börjar jobba igen i morgon kväll. Så imorgon så skall vi ta det lugnt och bara slappa mamma och jag =) =) =).

Detta inlägg får helt enkelt bara handla om en massa ny bilder som är inlagda för i kväll. Bilden nedan åker vi safaripark på Kålmården (jag sitter i framsätet i knät på mamma, morfar kör och mormor sitter bak och filmar). Det är jättespännande att komma så nära djurarna........


.......det var en struts som var så himla nyfiken av sig.......jag tyckte att han kom lite för nära men lugnade mig ganska snart och tyckte att det var roligt.


Sen bar det av ner till stugan och då passade morfar och jag på att gå ut i regnet och kolla när bonden flyttade alla korna till hagen/ängen som ni ser bakom oss på bilden.........(man behöver liksom aldrig fundera på vart alla flugor kommer ifrån).......

.....som ni ser så var blev det lite blött.


Jag fick äran att hjälpa mamma med att måla om vårat rum nere i stugan.....har ni någon aning om hur roligt det är att måla....(man kanske skall bli målare när man blir stor) =)

Fint blev det i allafall och jag fick en större säng att sova i oxå.....och den sover man himla gott i som ni ser på bilden nedan.


Har även hunnit med att hälsa på mormor och morfars bästa vänner i deras stuga. Hasse var snäll och läste för mig.....tack Hasse =)


När vi är i stugan brukar morgonbullar stå överst på frukostlistan.....dom brukar morfar baka på kvällen och sen får dom jäsa i kylskåpet under natten. Denna gång så fick alla vi tre barnbarn vara med och baka.....det var livat vill jag lova.


Lite renbäddning i docksängen.


Mamma och jag busar lite.


Pappa har sovmorgon och då passar mamma och jag på att överraska pappa med nybakta scones.


Mycket bilder blev det denna gång.
Nästa gång skall jag visa min fina lekstuga som mamma och pappa köpt på annons och fixat till åt mig. Mamma har nog målat varje dag dom sista två veckorna tror jag. Men fint blev det iallafall.
Sen har jag ju blivit blöjfri nu i sommar oxå. Jag har blöja på natten men inte alls på dagen. Det är jätteskönt.
På torsdag är det dags för mig att börja dagis igen...börjar med en 7-17 dag som den första dagen. ...men det skall nog gå bra.......oj nu ropar mamma och säger att det är läggdags så det är bäst att sluta skriva och gå och borsta tänderna och gå och knyta sig då......
...GONATT på er alla där ute.
ELLA

söndag 1 augusti 2010

kålmården & kalas hos Saga =)

Nu är vi varit hemma i en vecka men vi har varit på vift varje dag kan man säga.

Vi kom ju hem i måndags , i tisdags så var vi med Farfar, Margaretha & Lea på konkorre och tittade på alla djurarna som jag säger. Vi åkte karusell i bamse världen och det var jätteroligt.
Sen var vi inne hos getterna och klappade och matade dem.....
....elefanterna och savannen har jag helt missat på kålmården för då sover jag....jag brukar vara lätta att manövreras med för jag sover som en stock efter en dag där.

Här hjälper jag mamma att vispa ihop lite äggröra som vi skulle ha till frukost....ni lägger väl märke till att jag inte har någon blöja på mig utan TROSOR. Jag gör tom nr 2 på toaletten. Mamma och pappa säger att jag är jätteduktig.

Igår var vi på kalas hos min kusin Saga som fyllde två år igår lördag....jag hjälper henna att öppna lite paket. Snart är det min tur att fylla år och då får jag öppna alla paketen.
Självaste födelsedagsbarnen i egen hög person.....=)
På em grillades det korv hos födelsedagsbarnet och då passade jag på att sitta bredvid morfar =)

Nu åker mamma och jag med mormor & morfar till stugan igen för pappa skall jobba en vecka igen. Sen är mamma och pappa lediga samtidigt igen.....vi får väl se vad vi hittar på då men det blir väl en tur i husvagnen igen skulle jag tro.
Nej nu är det visst lunch och sen åker vi...men först så har mamma lovat en tur i safariparken på Kålmården innan vi drar till stugan igen.
Kram på er alla semesterfirare...
ELLA Bella Bus