torsdag 29 april 2010

Tandläkaren =)

idag gott folk har jag varit på mitt allra första Tandläkarbesök. Det gick jättebra...sa dom i allafall. Alla tänder var där dom skulle och alla tänder har snart kommit upp sa tandläkaren. Det är klart att jag ska ju erkänna att jag tvekade först att gå in till undersökningsrummet.....jag tvärstannade halvägs ner i korridoren och sa att jag inte ville gå till doktorn. Men hur det nu var så satt jag plötsligt i mamma knä i tandläkarstolen och till och med gapade STORT =)

När man varit hos tandläkaren så får man visst fiskdamm.....jag fick en påse med lite allt möjligt roligt plock...och förståss en rosa tandborste...hi hi hi.

I helgen som var tillbringade vi nera i stugan med mormor och morfar. Det var roligt att komma dit och leka med alla saker som finns där...lite nytt är aldrig fel.

Somnat i mammas och pappas säng bredvid pappa och under pappas täcke =)


Kvällen efter somnade jag i puffen...=)


Men vi hann med att fika på lekstugans förstukvist oxå =) =) =)



I morgon skall vi åka med farfar och Margaretha till Stavsjö och bo på vadrarhem och titta på majbrasan...hoppas bara att mamma får kompledigt i morgon natt så att hon oxå kan följa med.


En trevlig första Maj-helg önskar jag er alla =)


Kram kram
ELLA

söndag 11 april 2010

Kolmården =)

Nu skulle man väl kunna säga att jag är frisk igen, jag skall i alla fall gå till dagis imorgon igen. Det är ju klart att jag är lite snorig fortfarande och hostandet har ju inte riktigt slutat.....men annars så mår jag bra.

Helgen som har gått har pappa och jag umgåtts en dek då mamma har jobbat på nätterna och sovit på dagarna. Igår lördag var en riktigt tråkig dag.....då var ledsen mest hela dagen. Men efter en sen middagslur hos mamma så var jag hur pigg som helst på kvällen då pappa var trött istället.

Men idag minsann så har pappa och jag varit på Kolmårdens djurpark......och det var JÄTTE ROLIGT. Jag har gått hela dagen...vill inte sitta i vagnen....på Kolmården skall man gå.


Med oss var även mormor & morfar. Moster med familj var oxå med.


Fika har jag hört att man skall göra när man är på utflykt =)


Lowe var slö och satt i vagnen men jag jag gick minsann...hela dagen =)


Visst är vi lika men det är jag i röd jacka och Saga i svart jacka =)




Mamma var nog lita avundsjuk att hon inte fick följa med oss idag......det var nog därför hon sa att jag luktade ladugård när jag kom hem så jag blev satt i badkaret och pappa fick äran att gå och duscha.


Sen blev det hemmagjord pizza.....men nu skall jag säga hejdå till mamma som skall åka till jobbet.


KRAM kram......ELLA

torsdag 8 april 2010

Villervalla......

Påsken är över och på det så har jag drabbats av sjukdom IGEN =( =( =(

Mamma och jag har varit hemma hela veckan och varit förskylda och hostat.....jag har haft hög feber men nu ligger det runt 38 grader så idag är jag lite piggare. Hostan har inte riktigt gett med sig men den är lite bättre ändå.....mamma säger att jag har samma typ av astma hosta som hon alltid får (får kolla upp det nån gång). Har dock knappt ätit något denna vecka men det tar jag nog igen nästa vecka för då är det dags för dagis igen.

Här kommer det lite bilder på hur trött man kan bli av att STÅ och titta på tv =)


Bilderna blev i fel ordning men det förståd ni säkert ändå.
Måste ju berätta när vi var Sthlm över påsken så var vi ju i Vaxholm och tittade runt lite. Då var jag med mamma och faster in i en butik som sålde Villervalla barnkläder. Behöver jag säga att mamma ÄLSKAR det märket....jag tycker oxå att det är fint.
Hur som helst så köpte mamma två mössor till mig och till det två par matchande fingervantar......

.......fina va =)
Trots att mössorna ändå var små i storleken så fick hon köpa strl 1-2 år för annars så hade dom blivit för stora på mitt litta huvud.
Nu skall jag gå och titta på Barbapappa en stund innan det är dags för pyjamas och tandborstning.

Kram Kram
ELLA

söndag 4 april 2010

Glad Påsk =)

Påsk är här och den firar vi i Stockholm i år.

Dagen innan fick jag äran att hjälpa faster Emily att sockra bullar......


...djupt koncentrerad...
...hi hi hi....
....färdiga =)

På självaste påskafton så
sov jag middag som vanligt och när jag vaknade så hade Emylis mamma och moster kommit och det var ju jätte läskigt. Det tog en bra stund innan jag kunde sitta själv och inte i mammas knä. Efter ett tag så kunde jag t.om tänka mig att äta litegranna. Mamma sa att det var ju bra om jag kunde grunda med lite mat innan allt godis kom fram.

Pappa anmälde sig att hjälpa mig lite......=)

Kolla in den fina legohusbilen som står på mitt bord. Den fick jag i mitt påskägg.
Nu blir det lite promenad så nu måste jag gå och klä på mig lite mera kläder.
Glad Påsk på er alla
Kramar....ELLA