lördag 18 december 2010

vi firar Lucia & klär granen =)

Nu är det ju visserligen ett par dager sedan vi firade Licia på dagis men här kommer det lite bilder på det i alla fall:

Jag som Lucia (hann knappt in på dagis innan luciakronan åkte av)


Saga som pepperkaksgumma och som Lucia......fast utan krona =)


Två pepparkaks kusiner och sen lilla jag i bakgrunden.


Igår så beslöt sig mamma för att ta fram granen. Tanken var att vi skulle klä den fin och lägga under alla julklapparna för att sen överraska pappa med det till han kom hem. Problemet var bara att julgransbelysningen inte funkade längre så mamma fick ringa till mormor & morfar som var på stan och säga åt dom att köpa oss en ny belysning. som pappa fick sätta dit själv i granen då pappa kom hem före morfar & mormor.

Klä granen var en ny upplevelse som jag tyckte var jätterolig.......

Undra om granen tippar om man hänger alla kulorna på en och samma sida.....vad toro du?


Här kommer då det färdiga resultatet.......


I morse när mamma kom hem från jobbet så skulle hon stoppa i sladden till granen men då funkade inte belysningen....pappa skall fixa det under dagen har han lovat.
Denna helg blir en riktig pappa & Ella helg då mamma jobbar på nätterna och kommer hem och sover på dagarna. Det brukar funka utmärkt och säkert gör det det även denna helg oxå.
Trevlig helg önskar jag er alla
Kram kram
ELLA

2 kommentarer:

Unknown sa...

Och som vanligt fick vi använda den 19 år gamla belysningen eftersom den nya slutade att fungera redan dagen efter! Gammalt men beprövat sviker sällan!

Nina sa...

Vad duktig du är att klä gran Ella, den blev ju jättefin! =)
Kram Nina